İçeriğe geç

Autofresh Cilalı Oto Şampuanı Nasıl Kullanılır

Cilalı oto yıkama şampuanı nasıl kullanılır?

Tek yapmanız gereken 15 litre suya yaklaşık 250 ml cilalı araba şampuanı ekleyip köpürtmek. Bu karışımı mikrofiber bez veya sünger yardımıyla araç yüzeyine sürterek eşit şekilde dağıtmanız gerekiyor.

Cilalı Yıkama Nasıl Yapılır?

Yapılan işlemler: Cilalı köpük basınçlı su tankına dökülür, 60 litrelik tank için 1 litre. Araçtan en fazla 30 cm yakına yerleştirilir ve basınç 100 barı geçmez.

Araç şampuanı yoksa neyle yıkanır?

Beyaz sirke ve su karışımı: Bir kova suya bir fincan beyaz sirke ekleyerek doğal bir temizleyici yapabilirsiniz. Bu karışım aracınızın yüzeyindeki kir ve lekeleri gidermeye yardımcı olabilir.

Cilalı oto yıkama nedir?

Etkili temizleme, yüksek parlatma ve cilalama gücüne sahiptir. Normal araç yıkamadan farklı olarak aracınıza daha parlak ve güzel bir görünüm kazandırır. Boya yüzeyini koruyucu bir tabaka ile kaplar ve korur.

Cilalı Oto şampuanı ise yarar mı?

Çoğu klasik araba şampuanı, boyaya zarar vermeden araçtan kiri, tozu ve yol kalıntılarını temizleyen pH dengeli formüllere sahiptir. Cilalı araba şampuanları, aracınızı temizlerken ona parlak bir görünüm kazandırır.

Şampuanı nasıl uygulanır?

Şampuanlar nasıl kullanılır? Saçınızı ve saç derinizi ılık veya soğuk suyla ıslatın (sıcak su saçınızı ve saç derinizi kurutur). Avucunuza bir miktar şampuan alın; şampuanı ellerinizle ovaladıktan sonra saçınıza uygulayın, parmak uçlarınızla saçınıza ve saç derinize masaj yapın ve durulayın.

Oto yıkama cila ne işe yarar?

Cilalama, solmuş araç boyasına parlaklığını geri kazandıran bir işlemdir. Ayrıca cilalama, aracı güneş ışığından ve diğer kimyasallardan korur. Bu nedenle cilalama işlemi, aracın tekrar solmasını belirli bir süre geciktirir.

Pasta cila yapılmış araba nasıl yıkanır?

Cilalama işleminden sonra araç yüzeyinde oluşabilecek toz ve kirlerin dikkatlice temizlenmesi önerilir. Bu temizlik yumuşak bir bez veya mikrofiber bezle yapılmalıdır.

Hızlı cila nasıl uygulanır?

Uygulama süreci temiz ve kuru bir araç yüzeyi gerektirir. Hızlı cila ürünü daha sonra eşit şekilde püskürtülür ve mikrofiber bir bez kullanılarak yüzeye yayılır. Bu işlem cilanın araç yüzeyine nüfuz etmesini ve orada kurumasını sağlayarak parlak bir yüzey ve koruyucu bir tabaka oluşturur.

Araba yıkarken ilk önce su mu köpük mü?

Köpüğün kurumasını önlemek için uygulamanın doğrudan güneş ışığı veya rüzgarlı havalarda yapılmaması önerilir. Kapalı ortam uygulama için çok uygun bir koşuldur. Köpük tüm araca tamamen uygulandıktan sonra, ilk köpüğün uygulandığı yerden başlanarak tüm araç basınçlı su ile yıkanır.

Araç yıkarken köpük nasıl yapılır?

Büyük bir kovaya biraz su doldurun. Yarım çay bardağı şampuan ve saç kremi ekleyin ve iyice karıştırın. Arabanızın çizilmesini önlemek için sert uçlu bir fırça kullanmamaya dikkat edin. Hazırladığınız karışımı yumuşak bir fırça veya sünger yardımıyla arabanıza uygulayın.

Araç hangi şampuanla yıkanmalı?

Araba boyası genellikle nötr veya hafif alkali bir ortamda en iyi şekilde temizlenir, bu nedenle araba şampuanı seçerken pH’a dikkat etmek önemlidir. Genel olarak, nötr veya hafif alkali bir pH’a sahip şampuanlar tercih edilmelidir.

Oto yıkama şampuanı nasıl kullanılır?

Yumuşak bir sünger veya mikrofiber bez kullanarak, aracın dışını dairesel hareketlerle nazikçe temizleyin. Özellikle kirli veya lekeli bölgelere dikkat edin ve şampuanı iyice uygulayın. Durulama: Aracınızı şampuanla yıkadıktan sonra, aracın yüzeyindeki tüm şampuan kalıntılarını iyice duruladığınızdan emin olun.

Fırçalı oto şampuanı nedir?

Araçların dış yüzeylerini yıkarken fırça veya sünger kullanmadan çiziksiz temizlik sağlayan özel bir üründür. Boyaya zarar vermeden veya leke bırakmadan araçtan yağ, kir, toz, çamur ve havadaki kalıntıları temizler.

Detaylı Oto Yıkama kaç TL?

900 TL – 4.

Fırçasız Oto Yıkama şampuanı nasıl kullanılır?

Musluk suyu kullanılması önerilir. Köpüğü bir noktadan püskürtün ve aynı noktaya dönmeden araç yüzeyini tamamen kaplayın. Tüm araç köpükle kaplandıktan sonra, ilk köpüğün çıkmaya başladığı bölgeden başlanarak araç beklemeden temiz basınçlı su ile yıkanır.

Araba şampuanı ne işe yarar?

Oto Yıkama Şampuanı Toptan Kirli bölgeleri çok iyi temizler. Kirleri azar azar çıkarır. – Yoğun köpürme gücüyle oto şampuanı aracınızın dış yüzeyini bir köpük tabakasıyla kaplar ve derinlemesine nüfuz eder.

Araba yıkamak için köpük nasıl yapılır?

Büyük bir kovaya biraz su doldurun. Yarım çay bardağı şampuan ve saç kremi ekleyin ve iyice karıştırın. Arabanızın çizilmesini önlemek için sert uçlu bir fırça kullanmamaya dikkat edin. Hazırladığınız karışımı yumuşak bir fırça veya sünger yardımıyla arabanıza uygulayın.

Oto şampuanı alırken nelere dikkat edilmeli?

Araba şampuanı satın alırken pH seviyesine dikkat etmek çok önemli bir noktadır. Nötr pH seviyesine sahip araba şampuanları seçmeli ve ellerinizi ve arabanızı tahriş eden pH seviyelerinden kaçınmalısınız. Şampuanlarınızı araba yıkama süngerleri ve araba yıkama fırçalarıyla kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir