İçeriğe geç

Ağartılmış ne demek

Ağartılmış Ne Demek?

Ağartılmış (lightening), herhangi bir renk tonunun daha açık ve parlak hale getirilmesidir. Bu süreç, bir renk tonunun doğal özelliklerinin korunmasını sağlayarak, günlük olarak kullanılan ürünlerin kullanımıyla uyumlu hale getirilmesidir. Ağartılmış, daha açık bir ton elde etmek için, renk tonunun daha koyu ve karanlık olmasını sağlayan bir süreçtir.

Ağartılmış, genellikle saç renklerinde kullanılır. Saçlar, ağartma maddeleriyle açılırken, bu süreç, saçların kurumasını engellemek için, saçların doğal özelliklerini koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Ağartılmış, saçların herhangi bir zarara uğramadan daha açık bir ton elde etmek için kullanılan bir süreçtir.

Ağartılmış, saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlamak için kullanılan bir süreçtir. Bu süreç, saçların kurumasını ve zarar görmesini önleyerek, saçların güç kazanmasını sağlar. Böylece, saçlar daha parlak, sağlıklı ve canlı görünür. Ayrıca, ağartma süreci, saçın kalınlığını artırır ve saçın parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Ağartılmış birkaç çeşit saç rengi arasında kullanılabilir. Bu, saçlarınızın doğal rengine göre değişebilir. Saç ağartma sürecinde, bir kaç farklı renk tonu kullanılabilir. Bu tonlar, saçların parlaklığını artırarak, saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Ağartılmış, saç renklerinin doğal özelliklerini koruyarak, saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan bir süreçtir. Ağartma sürecinde, saçların zarar görmemesi için özel ürünler kullanılır. Böylece, saçların doğal özellikleri korunur ve renkleri daha parlak hale getirilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir